✔ ​Fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed

✔ Konkurrencedygtige priser

✔ Stor vægt på personlig kontakt

Ring til os​

Telefon 46 590 591

Mobil 40 109 390​​

Virksomhedens idé​

Hvidtfeldt ITV-systemer arbejder primært med TV- og video overvågning. Alle systemer, lige fra det mindste, leveres efter forudgående grundig behovsanalyse. Løsningsforslag gennemgås på et sprog som også ikke teknisk kyndige kan forstå.

Systemerne spænder fra de ofte mindre butiksløsninger til den større virksomheds- og havneovervågning, løsninger på færger og i køretøjer samt systemer til proceskontrol.

Med Hvidtfeldt ITV-systemer får du en samarbejdspartner, der lægger stor vægt på at være teknologisk ledende. Dette opnås ved deltagelse i seminarer og efteruddannelser samt ved løbende selv at teste de nyeste produkter.​

Hos Hvidtfeldt ITV-systemer handler det om tilfredse kunder.

Igennem en grundig behovsanalyse skabes det bedste grundlag for at levere den helt rigtige løsning. Opgaven er først afsluttet når kunden er tilfreds. 

Med Hvidtfeldt ITV-systemer som samarbejdspartner, fokuseres der på den rette løsning. Hvis denne omfatter produkter og ydelser udenfor vort kompetenceområde, f.eks. tågesikring, adgangskontrol eller alarmsystemer, trækkes der på partnere med speciale indenfor disse områder.

​Hos Hvidtfeldt ITV-systemer håndplukkes de benyttede produkter fra markedsledende danske distributører i forhold til den aktuelle opgave.

Ethvert system leveres med en kort og præcis brugerinstruks på dansk. Din fortsatte tilfredshed sikres ved hurtig og reel betjening.

Hvidtfeldt ITV-systemer har kontor og eget klargørings og serviceværksted i Hedehusene.

Hos Hvidtfeldt ITV-systemer kender man sine kunder og husker deres systemer. Så er der problemer eller blot spørgsmål til brug og funktioner, kan disse ofte besvares ”på stående fod”.

Dette giver trykhed for kunderne.

​Firmainfo

Hvidtfeldt ITV-systemer
​CVR: 16796492

Adresseinfo

Stenvænget 2, 2640 Hedehusene

Find vej med Google Maps

Kontaktinfo

Telefon: 46 590 591

Mobil: 4010 9390