✔ ​Fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed

✔ Konkurrencedygtige priser

✔ Stor vægt på personlig kontakt

Ring til os​

Telefon 46 590 591

Mobil 40 109 390​​

Montering af overvågningskamera med Full HD-billedkvalitet

Jeg kan udfører montering af overvågningskamera med Full HD-billedkvalitet. Derved bliver identifikation af personer og køretøjer samt verifikation af hændelser endnu lettere. Jeg holder til i Hedehusene mellem Taastrup og Roskilde, men jeg opsætter gerne komplet kamera-overvågning i hele hovedstadsområdet, både for private og butikker.

Kamera-overvågning med verifikation og identifikation

Når jeg skal installere et overvågningskamera, kigger jeg især på nøglebegreberne: observation, verifikation og identifikation. Disse bør danne udgangspunktet for enhver kamera-overvågning. Det betyder, at det ikke er nok at kunne se, at der er sket noget.

Alle systemer kan tilbyde fine billeder under ideelle forhold, men der er ikke altid tale om ideelle forhold. Du skal kunne se, hvad der faktisk skete, og du skal kunne genkende ansigter, nummerplader og andre identifikationsmarkører - og det skal gerne være under alle forhold.

25 års erfaring med overvågning på højt fagligt niveau

Jeg har 25 års erfaring med kamera-overvågning, men et moderne overvågningskamera har langt højere billedkvalitet og lysfølsomhed end tidligere. 

Jeg bruger kun danske leverandører, og jeg har altid kunderne i centrum. Men udover vores høje faglighed, så vægter jeg også god og personlige service. Derfor rykker jeg selv ud, når der er problemer og ved installationer af videoovervågning.

Ønsker du et gratis tilbud? ​

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg ringer dig op med et tilbud på kamara-overvågning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster et overvågningskamera-system?

Ring til mig på telefon 46 590 591 for at få en præcis pris og et uforpligtende tilbud på montering af overvågningskamera i Full HD-billedkvalitet. Du kan også skrive til e-mail post@hvidtfeldt-itv.dk. Jeg kommer gerne ud for at besigtige området og for at komme med mine anbefalinger. Jeg kan samtidig gennemgå jeres forventninger til kamera-overvågning.

​Firmainfo

Hvidtfeldt ITV-systemer
​CVR: 16796492

Adresseinfo

Stenvænget 2, 2640 Hedehusene

Find vej med Google Maps

Kontaktinfo

Telefon: 46 590 591

Mobil: 4010 9390