✔ ​Fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed

✔ Konkurrencedygtige priser

✔ Stor vægt på personlig kontakt

Ring til os​

Telefon 46 590 591

Mobil 40 109 390​​

IP overvågningskamera til inde- og udendør​

Hvidtfeldt videoovervågning kan tilbyde enhver form for IP overvågningkamera til indendørs og udendørs overvågning. Det kan være et simpelt IP kamera eller et 360-graders overvågningskamera med højopløsning. Desuden kan det være med infrarødt lys. Hvidtfeldt ITV-systemer ligger i Hedehusene mellem Roskilde og Taastrup, men jeg kører også i hovedstadsområdet.

Mange løsningsmuligheder med et IP overvågning

​IP overvågning er en teknisk platform med flere løsningsmuligheder, og derfor er det nemt at finde en løsning, der passer til dine behov. Det kan for eksempel være et netværkskamera, som er baseret på LAN eller Wi-Fi. Der er i det hele taget mange muligheder, og derfor er det yderst fleksibelt, hvis der for eksempel er tale om store haller eller andre større arealer.

Det infrarøde lys på et IP overvågningskamera gør det muligt at verificere hændelser og identificere ansigter, nummerplader og andre identifikationsmarkører.​​

Høj kvalitet og danske leverandører på IP overvågningskamera

​Jeg har over 25 års erfaring inden for branchen, og jeg har valgt, at jeg kun bruger danske leverandører. Derved er kunderne sikret en høj kvalitet. Samtidig har jeg altid kunderne i centrum. Den personlige service er i det hele taget vigtig, og derfor tager jeg selv ud, hvis der opstår problemer med en installation. Jeg er også med ude til alle nyinstallationer.

Ønsker du et gratis tilbud? ​

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg ringer dig op med et tilbud på IP overvågning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig for mere information

Ring til mig på telefon 46 590 591 for at drøfte dine behov og for at få et uforpligtende tilbud på et IP overvågningskamera. Du kan også sende en e-mail til post@hvidtfeldt-itv.dk. Derpå kan vi aftale et eventuelt møde.​

​Firmainfo

Hvidtfeldt ITV-systemer
​CVR: 16796492

Adresseinfo

Stenvænget 2, 2640 Hedehusene

Find vej med Google Maps

Kontaktinfo

Telefon: 46 590 591

Mobil: 4010 9390